FC Savio - KWB Oedelem : 3 - 3

Datum: 30/11/2012 20:00
Plein: Tempelhof

Winterweer, eindelijk... behoorlijk plein (één zone van de waarheid niet meegerekend), 2 elftallen die wilden voetballen, meer moest dat niet zijn om een leuk potje voetbal te spelen.
Elke ploeg nam een helf voor zijn rekening en telkens moest de ploeg die op de minste helft voetbalde het onderspit delven.
De eerste helft was voor FC Savio, say FC SAVIO. Vroeg al maakten we de openingstreffer, het was alsof de tegenstrever nog geen bal geraakt had toen Thijs netjes de bal in het doel deponeerde. We domineerden, we eisten de bal op en gaven weinig of geen kansen weg, en als die er kansen er al waren dan stond ofwel Slos paratski of wringden KWB Oedelem zelf hun kans vakkundidig de nek om. Toen Vince en Thijs (met z'n tweede van de avond) de stand op 3-0 brachten konden we met gerust gemoed de rust in. Thomas C vierde ondertussen een geslaagde rentree toen Thibault er na een scherp duel even tussenuit moest.
De tweede helft was een ander paar mouwen. KWB kwam zeer scherp uit de kleedkamer en scoorde al vroeg de eerste aansluitingstreffer. En nog was het niet gedaan, de aanvalsgolven bleven maar komen en werden niet altijd vakkundig onschadelijk gemaakt. Zo werd onze rechterflank vakkundig opgerold en met een gemeten voorzet naar de linkerflank werd helaas een tweede aansluitingstreffer genoteerd. Ook moet gezegd worden dat ook wij enkele kansen niet altijd even vakkundig afmaakten, integendeel! Een derde tegengoal werd gelukkig nog door de modder tegengehouden, maar toen Koen en Beer even een aanval blijkbaar foutief afstopten, klopte KWB met een gemeten vrijtrap onze goalie (die in de modder bleef plakken).
Een leuke voetbalavond tegen een ploeg die ook altijd wil voetballen! Meer van dat! (kvdw)