Olva - FC Savio : 3 - 2

Datum: 14/02/2014 20:30
Plein: Koude Keuken

Olva kwam met een sterke ploeg naar de Koude Keuken, niets wat we niet konden verwachten. De eerste helft was voor Olva die twee maal op voorsprong kwam maar wij maakten kort na de voorsprong de stand terug gelijk. De tweede helft was voor Savio waarbij we enkele heel goeie kansen kregen en de voorsprong hadden moeten aannemen. Helaas, als je zelf je kansen niet afmaakt valt het doelpunt vaak aan de overkant en dit was het geval in deze match. Een snelle counter van Olva bracht hen voor de derde maal op voorsprong en deze gaven ze niet meer uit handen zodat de eindstand 2-3 op het scorebord stond. Er werd nog gevochten maar tevergeefs. Het was een harde maar fijne match die we konden winnen. De revanche zal helaas pas voor volgend seizoen zijn. (tg)