FC Savio - Omnium : 1 - 2

Datum: 31/10/2014 20:15
Plein: Rust Roest

Het was al enkele jaren geleden dat FC nog eens tegen Omnium mocht opdraven. Iedereen stond scherp voor de wedstrijd, er werd sterk getraind zonder bal want iedereen weet dat looplijnen minstens even belangrijk zijn... FC kon niet beter aan de match beginnen, na enkele minuten kon ......... de bal binnentikken na een strakke voorzet van .......... Ondanks een sterke eerste helft kon FC deze score niet uitbreiden. In de tweede helft hadden we terug het meeste balbezit en de beste kansen maar er kwamen jammer genoeg geen doelpunten van. En ja je zal het nooit anders gezien hebben, Omnium ramde de bal naar voor en na een carambolle met Beef kon hun spits de bal toch nog in doel werken. Hun tweede goal viel al helemaal uit de lucht. En deze 1-2 was dan ook nog de eindstand. Wat beloofde een mooie voetbalavond te worden draaide helemaal anders uit...
Na de wedstrijd was er dus heel wat te bespreken maar door afwezigheid van de T1 en enkele spelers werd dit uitgesteld naar latere datum. (kv)