Olva - FC Savio : 1 - 1

Datum: 13/02/2015 20:15
Plein: Daverlo

Verslag:

Op de vooravond van Valentijn moest FC Savio het opnemen tegen de heren van Olva. FC Savio startte op vrijdag 13 februari met een relatief jonge kern, het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Aan de aftrap startte bij Savio ook voor het eerst Robbe Vercauteren. Wetende dat zijn vader Stoffel is, lagen de verwachtingen dus hoog.
In de eerste helft creƫerde Savio heel wat kansen en combineerden ze goed. Het geluk zat niet mee op vrijdag de dertiende voor Savio, want Adriaan kreeg de bal maar niet in de netten. In de tweede helft kwam Savio snel aan de leiding. Thomas gaf de assist en Mattijs moest de bal slechts binnentikken. Olva reageerde sterk en geraakte met de lange bal enkele keren voor doel. Daar kon Savio steeds op Beef rekenen die aan een sterke match bezig was. Vijf minuten voor tijd krijgt Olva een vrije trap, de vrije trap wordt gegeven en de keeper van Savio kan net niet bij de bal, op die manier kwam deze terecht bij de centraal-middenvelder van Olva die de bal beheerst binnentrapte. De match eindigde in een 1-1 gelijkstand en ergens knaagt het toch, want Savio weet dat de 3 punten binnen handbereik waren.
Man van de match werd Sam Vermandelen. In de verdediging kon Savio op hem rekenen en hij voetbalde steeds goed uit. (mt)