FC Savio - KWB Oedelem : 5 - 4

Datum: 20/10/2006 20:00
Plein: Daverlo

Met een heel verjongde ploeg koos KWB van in de eerste minuut voor de aanval terwijl Savio nog zijn samenspel aan het zoeken was. Het stond dan ook al vlug 0 - 1! Daarbovenop viel Filip al vrij vroeg uit en was het al sleutelen aan de ploeg. Savio nam de controle van het spel over en dat resulteerde in een mooi kopbal doelpunt van Teye. Toch konden we nog niet doordrukken en was het KWB die door de buitenspelval glipte en opnieuw scoorden. 1 - 2 was dan ook de ruststand.
Vers bloed op de flanken en ofwel ging Savio zoveel beter spelen ofwel zat KWB erdoor. Al vlug konden we op gelijk hoogte komen via Vic die vrij kon binnenkoppen aan de tweede paal na een corner. KWB zag alle kleuren van K3. Man van de match, Jan V, snoof alle lijnen op om daarna telkens zijn balletje mooi terug te leggen.... Doordat er hierop niet kon gescoord worden, probeerde hij het maar zelf op snelheid door het midden en werkte cool af. Ook de vierde treffer was voor Jan nadat de bal in het strafschopgebied door KWB niet kon worden weggewerkt. Ook het laatste lijntje werd door Jan opgesnoven en nu stond Thomas er wel om binnen te koppen.
Doordat Savio nu volop voor de aanval koos en bleef drukken, werd er soms vergeten om te verdedigen. Zo konden KWB nog prikken via een hoge bal die werd aangenomen en in de draai werd binnengeschoten. Er kwam ook nog een strafschop na slecht uitverdedigen en een minuut of twee voor het einde werd het nog spannend. De organisatie van Savio was weg, ook al omdat Beef en Seyni op rechts nog licht gekwetst uitvielen. Maar doordat we (jb)