Oud Savio - FC Savio : 0 - 2

Datum: 16/03/2007 20:00
Plein: Daverlo

Na de mindere periode van de laatste weken (8-1 verlies, 2-2 en 3-5 verlies) was FC Savio het aan zichzelf verplicht om met een goede prestatie uit te pakken. Aanvankelijk liep het niet zoals gewenst, want Oud Savio had de gevaarlijkste kansen maar stootte steeds op onze excellerende doelman Seynie. Halverwege de eerste helft kwam er na een kleine discussie een gele kaart uit het niets voor Beuckel. Het spel kabbelde nog wat op en neer, maar de beide verdedigingen hielden gemakkelijk stand.

Met geloof in eigen kunnen startte FC Savio de tweede helft met een verse kracht in doel, nl. Vince. Kort in de tweede helft moest deze voorgenoemde zich een eerste keer bewijzen om een afstandsschot en deed dat met verve. FC Savio domineerde het spel en drukte Oud Savio tegen het eigen doel. En dan dacht Sam: "Hier is mijn moment!". Hij haalde verschroeiend hard uit met een vluchtshot van buiten de grote rechthoek. "Deklat en binnen! Na dit prachtige doelpunt bood hij Teyhe nog de 0-2 aan en iedereen voelde dat de match gespeeld was en de eerste overwinning in 5 weken was een feit voor FC Savio.