FC Savio - KWB Oedelem : 4 - 2

Datum: 14/10/2005 20:00
Plein: Daverlo

De sterke start van FC Savio is de laatste wedstrijden een gewoonte geworden, in tegenstelling tot het begin van het seizoen. Evenzeer zoals gewoonlijk resulteerde het opnieuw niet in doelpunten. Toen halverwege de eerste helft dan toch werd gescoord door Tomas met een mooi vluchtschot, kon de tegenstander bij de eerste poging direct opnieuw op gelijke hoogte komen. Gelukkig bleven de thuisspelers kalm en werd er met overleg gevoetbald. Een nieuwe voorsprong werd opnieuw teniet gedaan door Oedelem, terwijl het saldo doelkansen iets in de richting van 10-2 moet geweest zijn. Voor de rust kon Savio dan toch nog zijn overwicht verzilveren toen Sam werd vrijgespeeld en knap met links kon afwerken.
Het zelfde spelbeeld dan in de tweede helft. Er werd duchtig met kansen gemorst zodat de goede prestatie met mooie combinaties, secuur verdedigen en diepgang over de flanken niet het aantal doelpunten kreeg dat het verdiende. Enkel Vic kon nog met een mooie plaatsbal de score aandikken en de eindscore van 4-2 kon voor Oedelem toch wel gevleid worden genoemd. (cs)